Завантаження

Google Maps відновили можливість публікації фото та відгуків

 

Google повернув можливість додавати відгуки, фото та рейтинги на українські карти після паузи. З 2022 року, після початку повномасштабного вторгнення, Google обмежив можливість користувачів додавати інформацію на свої карти. Це було зроблено з метою запобігти поширенню неправдивої або шкідливої інформації.

Вже зараз компанія відновлює доступ до публікацій фото, перегляду оновлених супутникових фото, а також написання відгуків.

Однак, обмеження на додавання інформації на карти Google залишаться в ряді регіонів України, де продовжуються бойові дії. Зокрема в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях. Також, за неофіційною інформацією, незабаром можливість додавати на карту бізнеси також можуть повернути.

Українські користувачі вітають повернення можливості додавати відгуки та фото на карти Google, оскільки це сприяє зручному пошуку та вибору послуг. До того ж це допомагає підприємцям просувати свої бізнеси та збільшувати клієнтську базу.

Розміщення компанії на Гугл Картах - чудовий спосіб збільшити охоплення та залучити нових клієнтів. Додайте дану послугу в комплексне Інтернет просування вашого бренду. Адже правильна стратегія розвитку і правильні канали комунікації принесуть хороші результати.